App udvikling

Mangler du en app til din forretning, dit franchise eller måske er app’en produktet du vil udbyde? Så finder du i os den perfekte partner, selvfølgelig til udviklingen men også til forretningsmæssig sparring i forhold til app’en.

Er en app overhovedet nødvendig?

Allerførst skal du være lidt kritisk overfor din ide eller dit koncept, da mange scenarier i dag kan klares over en mobilvenlig hjemmeside. Det vil i disse tilfælde slet ikke være nødvendigt med en app udviklet specielt til eksempel iOS eller Android. Er du i tvivl kan vi hjælpe dig med denne vurdering og eventuelt komme med forslag til hvilken retning du bør tage dit projekt i.

At finde ud af at du slet ikke behøver at have en app udviklet, kan i de fleste tilfælde gøre implementeringen af dit projekt både hurtigere og billigere. Derfor er dette en meget vigtigt overvejelse at have med.

Valg af platforme

Når du så har fundet ud af at der absolut skal laves en app, så er det tid til at bestemme hvilke platforme den skal ud på.

Da arbejdet der ligger i udviklingen af en app stiger hurtigt med antallet af platforme den skal udgives til, er det vigtigt at vurdere hvilke platforme der er vigtige for at dit projekt kan blive en succes.

iOS og Android dækker det meste af markedet generelt og der er derfor sjældent holdbart også at udvikle til Windows Phone. På verdensplan har Android overtaget størstedelen af markeden, men i Danmark har Apple langt den største markedsandel.

Det er disse informationer der er vigtige for at kunne danne en holdbar strategi for udgivelsen af din app og vi står klar til at vejlede dig.

Mere end bare en app

App udvikling indeholder ofte mange flere komponenter end bare implementeringen til den enkelte platform, omfanget heraf kommer helt an på hvad din app skal kunne.

Måske skal din app hente data fra andre kilder og præsentere dem for brugeren, eller måske skal brugeren kunne gemme indstillinger og favoritter til senere. Ofte vil sådanne funktioner kræve at der opsættes en eller flere servere til at “snakke” sammen med din app. Dette er også nødvendigt for mere basale funktioner som at sende beskedder til dine brugeres telefoner via enten Apple Push eller FCM (Firebase Cloud Messaging).

En grundig snak om hvad din app skal kunne, vil give os grundlaget for at kunne forklare hvad der er nødvendigt for at det kan lade sig gøre.

Hvad så når app’en er færdig?

Når app’en så er udgivet og du har fået en masse brugere, hvad så? Var det så det?

Det kunne det godt være, men det er sjældent. Oftest vil du gerne at app’en bliver ved med at fungere som den skal, også når der kommer nye versioner af Android og iOS. Derfor tilbyder vi service aftaler til vores kunder, så der ikke kommer nogen grimme overraskelser nede ad vejen.

Cases

Vi har haft fornøjelsen at arbejde sammen med nogle helt fantastiske klienter igennem årene, herunder er et udsnit af hvad vi har arbejdet på.

Brønderslev Kommune

Vi udviklede en app til iOS og Android for Brønderslev Kommune til Kommunalvalget 2013. App’en gav vælgere mulighed for at læse hvem de forskellige politikere er og deres mærkesager, ligeledes kunne de se begivenheder, valgsteder og endda lave deres egen valgplakat og dele med vennerne.

CHP Event

I 2017 blev vi kontaktet af CHP Event, da de skulle bruge en iPad app til at lade besøgende på en messe skrive sig op til en konkurrence. Ideen var at undgå at skulle indskrive hundredevis af håndskrevede sedler, da app’en allerede ville have dataene pænt ordnet i et regneark.

CHP Event

Gotreat

Gotreat fra Aarhus kom til os med ideen til en tilbudsapp, der ville være meget mere tilgængelig for udbydere og formidle her-og-nu tilbud. App’en fik integration med Facebook og Unsplash samt gjorde det nemt at finde og udnytte lokale tilbud.

De bedste lokale treat lige ved hånden

Rejsekortet

I 2015 afholdte Rejsekort A/S en app koncept konkurrence, hvor målet var at designe en app der gav mulighed for at tjekke ud – skulle man have glemt det. Her løb vi med 2. pladsen og er meget stolte af det.

Vindere af idekonkurrence om indmelding af glemt check ud