Hjemmesider

Er hjemmesiden forældet eller mangler du helt en online tilstedeværelse? Så står vi klar til at hjælpe!

Synlighed på nettet er vigtigt

I den digitale alder vi lever i nu om dage, er en digital tilstedeværelse mere vigtigt end nogensinde. For de fleste betyder det at være synlig på nettet.

Selvom du ikke har sidevis af artikler og informationer at lægge online, så er det ofte en god ide at få selv de mest jordnære informationer online. Dette drejer sig først og fremmest om virksomhedens navn, adresse, CVR, åbningstider og hvilke ydelser virksomheden leverer. Mange af disse informationer kan finpoleres i allerede eksisterende databaser som Krak, Google og Facebook. Men man skal ikke undervurdere brandingværdien i at have sin egen hjemmeside.

Responsivt design

Ikke nok med at alt er digital i dag, langt det meste informationssøgning foregår på farten via mobile enheder.

Et par år efter introduktionen af iPhon’en begyndte man virkelig at kunne se hvordan internet trafikken flyttede sig fra computerne over til tablets og telefoner. Dette skabte et nyt behov for at informationer skulle være letlæselige på disse enheder.

Løsningen blev i første omgang at lave en version af sin hjemmeside specielt til smartphones. Det skabte en problematik i forhold til alle de mange forskellige størrelser af skærme, der skulle bruges til at vise indholdet. Det ville se pænt ud på nogle ganske få og frygteligt på resten.

Med tiden er løsningen blevet mere elegant og mere SEO venlig. Jeg taler selvfølgelig om responsivt design. Denne designmetode gør nemlig at hjemmesider automatisk tilpasser den besøgendes enhed. Store skærme vil vise meget og detaljeret information og mindre skærme vil have informationerne pænt ordnet og prioriteret.

Dette er en designmetode vi er blevet særdeles bekendte med. Så skal du have ny hjemmeside er det en af de ting vi anbefaler.

CMS (Content Management System)

I internettets tidlige dage skulle alle sider kodes. Det betød at ændringer i indholdet krævede evner af den mere tekniske slags.

I dag er der et bredt udvalg af såkaldte CMS’er. Dette er systemer udviklet til at være “motoren” i din hjemmeside. Du vil kunne logge ind og oprette samt ændre sider hurtigt og nemt – og det kræver ikke en datamatiker uddannelse.

Hos Plethora har vi implementeret hjemmesider i bl.a. WordPress, Drupal, Joomla og Umbraco. Men vi har også flere gange udviklet CMS’er specielt til enkelte kundeprojekter. Så vi kan sikre dig at når din hjemmeside er færdig, vil du selv kunne håndtere alt indholdet. Men skulle der opstå spørgsmål eller problemer er vi ikke ret langt væk.

Hvad så når der skal laves noget om?

Skulle et CMS stadig være lidt for stor en mundfuld at styre for dig, så tilbyder vi eksklusivt for vores egne klienter serviceaftaler med både hosting, sikkerhed og manuelle rettelser. Så skal du bare sende en e-mail med det du ønsker at tilføje eller ændre og vi klarer det for dig.

Cases

Vi har haft fornøjelsen at arbejde sammen med nogle helt fantastiske klienter igennem årene, herunder er et udsnit af hvad vi har arbejdet på.

Skinlab

Design og implementering af responsivt design i CMS’et WordPress for hudklinikken Skinlab.

www.skinlab.dk

Sandskær Strandcamping

Design og implementering af responsivt design i CMS’et WordPress for campingpladsen Sandskær Strandcamping. De fik ligeledes implementeret infoskærme til pladsen og koblet siden på Facebook, så der automatisk bliver trukket både begivenheder og billeder.

www.sandskaer.dk

Certware

Design og implementering af responsivt design i CMS’et WordPress for softwareudvikleren Certware ApS.

www.certware.dk