Systemudvikling

Vil du udfordre vores kompetencer med et avanceret system, bygget specielt til din virksomheds behov? Så tager vi gladeligt imod udfordringen!

At bygge systemer fra bunden af baseret på dine krav er hvor vi virkelig kan skinne igennem. Vi har allerede bygget et utal af systemer og vi bliver stadig bedre til det.

IT skal gøre din hverdag nemmere ikke sværere

En ting der er vigtigt at huske, når du vælger at tage IT ind i din forretning. Det skal gøre hverdagen nemmere for dig, ikke bare være endnu et område der skal administreres.

Har man det med i tankerne, så kan IT systemer være med til at gøre dig mere effektiv og fejlfri i dit arbejde. Måske vil du presse konkurrenterne eller måske vil du bare have mere luft til hverdagens opgaver. Uanset hvorfor du ønsker at effektivisere dine arbejdsgange, så kan vi hjælpe.

For os er det vigtigt er vi ikke kun fokuserer på det tekniske, men også din forretning. En af de ting vi får mest ros for af vores kunder, er at vi er gode sparringspartnere også på deres forretning. Det skaber ofte en rigtigt god dialog om hvad der er muligt og ofte foreslår vi løsninger hvor kunden står måbende – “Ka’ mand et??”.

Excel er et fantastisk værktøj – men ikke til alt

Rigtigt mange virksomheder starter med at optimere sine forretningsgange ved at organisere dem i Excel. Dette skaber overblik og procedurer, og mange gange er det den eneste løsning der er behov for.

Dog ses det lige så ofte at problemet der var forsøgt tæmmet med Excel, hurtigt er vokset sig mere umedgørligt. Her er det ofte en god ide at begynde at tænke i at få bygget et system. På den måde bliver det varetaget bedst muligt og de aspekter der gjorde det svært at håndtere, vil pludselig virke meget små og medgørlige.

GDPR

Når du begynder at gemme en masse data i et nyt system, skal man lige se på hvilke data det egentligt er man gemmer. For er dataene personfølsomme, så er der pludselig også en masse lovgivning man skal leve op til.

Dette er en af de steder hvor du trygt kan overlade bekymringerne til os. Vi vil gennemgå alle de ting du skal være opmærksom på og selvfølgelig sikre at dit nye system lever op til samme lovgivning.

Cases

Vi har haft fornøjelsen at arbejde sammen med nogle helt fantastiske klienter igennem årene, herunder er et udsnit af hvad vi har arbejdet på.

FleetOS

Flådestyringssystem til håndtering af data på medarbejdere, kontakter, forsikringssager og vigtig dokumentation. Syn, service og opdatering af certifikater og tilladelser har aldrig været nemmere.

Referencesystem

System til styring af referencer og CV’er til prækvalifikationer. Her kan man hurtigt “plukke” relevante referencer og CV’er og udskrive en PDF klar til at lægge ved sin ansøgning om prækvalifikation. Dette sparer CJ Anlæg en masse timer, de ellers ville have brugt på at grave rundt i Word dokumenter og lede efter billeder. Systemet udbydes af os under licens – kontakt os for at høre nærmere.

Ordresystem bolig:net

En af vores tidligere systemer var til at håndtere ordrer for bolig:net. De kunne i backend designe hvilke produkter der hørte sammen på hvilke måder, sådan at kunderne altid fik de rigtige valgmuligheder, når de bestilte abonnementer og udstyr.

CRM Undo-it

Vi havde et langt og godt samarbejde med Undo-it ApS før de desværre måtte lukke. For dem designede vi både hjemmesider og hele deres kundestyringssystem, hvori de håndterede alt fra tilbud til kontrakter. Systemet sendte automatisk e-mails og SMS’er og var bundet op på både mobil app og hjemmeside.

Lønsystem for ICB

ICB A/S stod og skulle bruge et lønsystem der gjorde håndteringen af data væsentligt nemmere end deres løsning i Excel. Vi byggede et systemet hvori de kunne indtaste alt det nødvendige til de enkelte lønsedler og så regner systemet resten ud. Lønsedler, overførselsordrer og lønspecifikationer kan hurtigt trækkes i PDF form. Systemet kan ligeledes sende lønsedler samt andre bilag til medarbejdernes e-mail.